LID WORDEN

Om deel te kunnen nemen aan onze activiteiten en de opleidingsmaatregelen zoals de Open Haard-gesprekken (OHG), is het belangrijk dat je lid wordt van de Jonge Balie.

Het lidmaatschap kost slechts € 55,- per jaar. Voor dit bedrag kun je deelnemen aan de twee maandelijkse Jonge Balie borrels, alle activiteiten en feesten (eventueel tegen een aanvullende eigen bijdrage) en de Open Haard-gesprekken. Niet geheel onbelangrijk is dat je door deelname aan de hierboven genoemde activiteiten en opleidingsmaatregelen jouw beroepsgenoten leert kennen. Je bouwt binnen de Jonge Balie relaties op waar je nog jouw gehele carrière profijt en plezier van gaat hebben!

Wil je een nóg actiever verenigingsleven? Dat kan! Binnen de Jonge Balie bestaan diverse commissies, waar jij deel van uit kunt maken. Hierdoor lever je een bijdrage aan het bestaansrecht van de vereniging en bovenal is het gewoon erg leuk en leerzaam om te doen! Lees meer over de commissies binnen onze balie.

Om lid te kunnen worden van de Jonge Balie is enkel vereist dat je bent ingeschreven op het tableau. Indien jouw beëdigingsdatum al bekend is, maar de beëdiging nog niet heeft plaatsgevonden, kun je al lid worden van de Jonge Balie.

Inschrijven doe je door het Aanmeldingsformulier Jonge Balie Oost-Brabant 2021-2022 ingevuld te retourneren aan onze secretaris. Je ontvangt vervolgens van onze secretaris een welkomstbrief met relevante informatie en van onze penningmeester een factuur met het verzoek de contributie van € 55,- te voldoen.

We zien jou graag binnenkort terug op één van onze borrels, activiteiten of Open Haard-gesprekken!

AANKOMENDE ACTIVITEITEN