CARNAVAL

Traditiegetrouw viert de Jonge Balie carnaval in Oeteldonk (’s-Hertogenbosch). De afgelopen jaren heeft het feest plaatsgevonden onder verschillende motto's zoals: “Oeteldonk, daor zit meziek in”, “Oeteldonk, van Keinds af aon” en “Oeteldonk leeft”.

Het Jonge Balie carnaval leeft, zowel onder de Brabantse advocaten als onder de overige Jonge Balie besturen uit heel Nederland. Ieder jaar wordt het Jonge Balie carnaval steevast bezocht door een groot aantal bezoekers en draagt men de meest creatieve (carnavals)kostuums. Op een goede bodem (en onder het genot van een pilsje) wordt het feest al vroeg op de avond geopend. Al snel worden vervolgens op de dansvloer de eerste voorzichtige danspasjes of polonaises gewaagd. Het feest duurt voort tot in de late uurtjes, zoals een waar Brabants feest betaamt.

Jonge Balie carnavalsfeest 2023

Dit jaar vindt het Jonge Balie carnavalsfeest plaats op vrijdag 17 februari 2023 bij Bistro Bon (Lepelstraat 39, 5211 DP ’s-Hertogenbosch).

Vanaf 18.30 uur kunnen de eerste pilskes met de carnavalscommissie worden genuttigd en kan een hapje worden gegeten (broodje hamburger of broodje bal met een puntzak friet en voor de vegetariërs is er een vegetarische burger met puntzak friet op voorafgaand verzoek). Het feest barst los om 20.30 uur. Vanaf 18:30 uur wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om tot 00.00 uur gebruik te maken van onbeperkt bier, wijn, fris en (niet geheel onbelangrijk) toiletbezoek.

De carnavalscommissie zal tot 21.00 uur aan de deur staan om de polsbandjes te overhandigen. Nadien kun je alleen binnen bij Bistro Bon nog een polsbandje bemachtigen bij een van de commissieleden. Wees dus op tijd!  Kosten en tickets

De eigen bijdrage voor het Jonge Balie Carnaval 2023 bedraagt voor leden van de Jonge Balie Oost-Brabant € 32,50 inclusief eten en € 24,50 exclusief eten per ticket. Niet-leden kunnen vanaf 27 januari 2023 een ticket bemachtigen voor € 39,50 inclusief eten en € 31,50 exclusief eten.

Tickets kunnen worden gekocht via deze link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-jonge-balie-carnaval-2023-512797620487

Schrijf je hier in voor het Jonge Balie Carnaval op 17 februari 2023!
www.eventbrite.nl

 

De carnavalscommissie zal de inschrijving sluiten indien het maximumaantal deelnemers is bereikt. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Ben er dus snel bij want vol=vol, en dit wil je echt niet missen!

Lid worden van de Jonge Balie?