Voorwoord

Welkom op de site van De Jonge Balie Oost-Brabant

De Jonge Balie Oost-Brabant bevordert al sinds 1971 het contact tussen de jonge advocaten in ons arrondissement. Een belangrijke doelstelling aangezien advocaten elkaar regelmatig tegenkomen. En iedereen weet: je communiceert nou eenmaal gemakkelijker met confrères en collega’s die je al enigszins kent. Bovendien is het prettig om je ervaringen over je werk of de beroepsopleiding te kunnen delen met beroepsgenoten.

Deze doelstelling wordt nagestreefd door het organiseren van inhoudelijke en sociale activiteiten, zoals de jaarlijkse Oost-Brabantse Pleitwedstrijden, de Jonge Baliereis, de Open Haard-gesprekken en verschillende feesten. Daarnaast organiseren wij op de eerste donderdag van de maand een borrel in Proeflokaal de Gaper te Eindhoven en elke derde donderdag van de maand een borrel in café Reinders te ‘s-Hertogenbosch.

Houd onze agenda in de gaten en meld je indien nodig op tijd aan voor onze activiteiten. Het bestuur ziet jou graag verschijnen en is altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden.

Bij deze wil ik ook graag de sponsoren van De Jonge Balie Oost-Brabant hartelijk bedanken. Mede dankzij hun inbreng kunnen wij onze activiteiten tot een succes maken.

Hopelijk tot snel!

Victoria Rakovitch
Voorzitter Vereniging De Jonge Balie Oost-Brabant