Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pubquiz

29 maart 2019 om 20:00 - 30 maart 2019 om 00:00

- €10 – €17.50

So you think you know it all?! Prove it!

De jaarlijkse Jonge Balie pubquiz belooft ook dit jaar weer een mooie avond te worden vol spanning, plezier en onderlinge strijd om de felbegeerde eerste plek! De Feestquiz zal de quiz verzorgen en heeft uiteraard ook een prijs voor de winnaar!

De avond start om 20:00 uur; zorg dat je op tijd bent! Tijdens de quiz kunnen jullie gebruik maken van een bier/wijn/fris-arrangement en er zullen ook diverse hapjes zijn. Om 00:00 uur is de quiz afgelopen. Na die tijd zal At the Movies de muziek verzorgen en is het nog mogelijk om op eigen kosten te blijven voor een drankje en een dansje.

Dus, houd de actualiteiten in de gaten, sla de atlas er nog eens op na, trommel je slimste kantoorgenoten op en zorg dat je erbij bent!

Namens de activiteitencommissie:

Annemarie Broers
Mark Clijsen
Karen Knook
Maud Leenders
Charlotte Verhagen

De Pubquiz wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: AKD, BANNING, Basenet, Boels Zanders Advocaten, Goorts + Coppens Advocaten, HVG, Reijnders Advocaten en SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen.

Gegevens

Begin:
29 maart 2019 om 20:00
Einde:
30 maart 2019 om 00:00
Kosten:
€10 – €17.50

Locatie

At the Movies
Vestdijk 9
Eindhoven, Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar