Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oost-Brabantse Pleitwedstrijden

29 november 2019 om 13:00 - 30 november 2019 om 00:30

- Gratis – €70

Op 29 november 2019 wordt alweer de 32e editie van de Oost-Brabantse Pleitwedstrijden gehouden in het Paleis van Justitie te ‘s-Hertogenbosch. Traditiegetrouw zullen ook dit jaar Nederlandse advocaten het opnemen tegen elkaar en tegen Vlaamse advocaten. Ten overstaan van een jury, bestaande uit mr. Frank Visser, mr. Heleen Rutgers en mr. Marco Schoups, zullen zij strijden om de felbegeerde Banningbokaal en de eeuwige roem.

Uiteraard hopen wij dat het ons eigen arrondissement lukt om de bokaal binnen te slepen. Wij rekenen dan ook op jullie support en nodigen iedereen van harte uit om deze bijzondere dag bij te wonen!

De Oost-Brabantse Pleitwedstrijden zijn overigens niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Om die reden is het eenmalig bijwonen van de Oost-Brabantse Pleitwedstrijden dan ook een verplichte opleidingsmaatregel vanuit de lokale Orde.

Er is een dagprogramma en een avondprogramma. Het dagprogramma staat geheel in het teken van de pleitwedstrijd en zal worden afgesloten met een borrel bij Banning. Het avondprogramma heeft een feestelijk karakter, aangezien wij ons na de borrel zullen verplaatsen naar Brasserie Restaurant Bolwerk voor een heerlijk 5-gangen walking dinner en een spetterend feest.

Aangezien niemand kan dansen op een nuchtere maag, kun je tijdens dit feest uiteraard tegen de hieronder genoemde eigen bijdrage onbeperkt genieten van (sterke) drankjes en versnaperingen. Een DJ zal zorgen voor de hitjes, dus de voetjes gaan gegarandeerd van de vloer!

Tickets voor het diner zijn uitverkocht. Stuur een e-mail naar commissies@jongebaliedenbosch.nl voor een plekje op de reservelijst. Aanmelden voor het feest is nog steeds mogelijk!

Praktische info:

Wanneer: 29 november 2019

Hoe laat en waar:

– 13.00 – 17.00 uur: De Pleitwedstrijd – Paleis van Justitie (Leeghwaterlaan 8, ‘s-Hertogenbosch)

– 17.00 – 19.00 uur: BANNING-borrel – Kantoor Banning (Spinhuiswal 2, ’s-Hertogenbosch)

– 19.00 – 21.00 uur: Walking Dinner – Brasserie Restaurant Bolwerk (Sint Janssingel 25, ’s-Hertogenbosch)

– 21.00 – 01.00 uur: Feest – Brasserie Restaurant Bolwerk (Sint Janssingel 25, ‘s-Hertogenbosch)

Gegevens

Begin:
29 november 2019 om 13:00
Einde:
30 november 2019 om 00:30
Kosten:
Gratis – €70

Locatie

o.a. Paleis van Justitie te ‘s-Hertogenbosch
Leeghwaterlaan 8
's-Hertogenbosch, 5223 BA
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar