Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG – Succesvol inzetten van deskundigenrapporten

15 november 2018 om 17:30 - 18:30

- Gratis

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor het Openhaard Gesprek van donderdag 15 november 2018.

Spreker: Frank Driessen

Drs. F.P.A.M. (Frank) Driessen RA is als registeraccountant-forensisch accountant/partner verbonden aan Joanknecht Forensics & Recovery. Hij houdt zich voornamelijk bezig met fraudeonderzoeken, in verschillende rollen. Faillissementsonderzoek in opdracht van een curator, als deskundige benoemd door rechtbank of de Ondernemingskamer, of als partijdeskundige van personen die object van onderzoek zijn.

Spreker: Christian van der Heijden

C.P.H. (Christian) van der Heijden MSc RA RV is als registeraccountant-registervaluator/partner verbonden aan Joanknecht Corporate Finance, Forensics & Recovery. Hij houdt zich veelvuldig bezig met het uitvoeren van bijzondere onderzoeken, waaronder waarderingsrapporten en schaderapportages, zowel in opdracht van één of meerdere partijen in een geschil als in opdracht van rechtbanken.

Het onderwerp van de lezing is: “Succesvol inzetten van deskundigenrapporten”

Binnen de juridische praktijk wordt veelvuldig gebruik gemaakt van deskundigenrapporten. Wat maakt dat een deskundigenrapport duidelijkheid verschaft in een juridisch geschil en tegelijkertijd stand houdt voor de rechter? Wat zijn belangrijke valkuilen en succesfactoren? En hoe werken deskundigen, waaronder (forensische) accountants, en juristen daarin optimaal samen?

Frank Driessen, registeraccountant en forensisch accountant, en Christian van der Heijden, registeraccountant en registervaluator, delen hun ervaringen vanuit hun ruime praktijkachtergrond.

Details:

Datum: donderdag 15 november 2018

Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17:00 uur

Locatie: Paleis van Justitie, Leeghwaterlaan 8, (5223 BA) ‘s-Hertogenbosch

Maximum aantal deelnemers: 60

Parkeren is mogelijk in de omgeving. De kosten zijn voor eigen rekening.

 

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 14 november 2018 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl.

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

 

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk donderdag 15 november 2018 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

 

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Gegevens

Datum:
15 november 2018
Tijd:
17:30 - 18:30
Kosten:
Gratis

Locatie

o.a. Paleis van Justitie te ‘s-Hertogenbosch
Leeghwaterlaan 8
's-Hertogenbosch, 5223 BA
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar