Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG: Schuldenproblematiek in Nederland

25 juni 2019 om 17:30 - 19:30

- Gratis

Spreker: Muriëlle van der Plas

Muriëlle is bij Turnaround Advocaten verantwoordelijk voor de schuldhulppraktijk. Ze is sinds 2013 werkzaam bij Turnaround Advocaten als bewindvoerder in WSNP-zaken, daarvoor werkte zij onder meer als bewindvoerder en insolventiemedewerker bij Holla Advocaten en VDB Advocaten Notarissen. Naast haar werk als bewindvoerder, heeft zij haar eigen adviespraktijk op het gebied van schuldhulpverlening. Zo staat zij onder andere met veel enthousiasme ondernemers bij die vanwege het faillissement van hun bedrijf een beroep willen doen op de wettelijke schuldsanering.

Muriëlle zal tijdens haar presentatie vanuit een politieke- juridische invalshoek ingaan op het huidige maatschappelijk vraagstuk omtrent de schuldenproblematiek in Nederland. Aandachtspunten zijn de totstandkoming van het buitengerechtelijk akkoord, dwangakkoord ex art. 287a Fw  en de 285 Fw verklaring benodigd voor de aanvraag van de wettelijke schuldsaneringsregeling.

 

Details

Datum: dinsdag 25 juni 2019

Tijd: inloop vanaf 17:30 uur, aanvang 18:00 uur

Locatie: Turnaround Advocaten, De Rijn 6 te (5684 PJ) Best

Maximum aantal deelnemers: 30 personen

Het kantoor beschikt over voldoende (gratis) parkeerplaatsen

 

Aanmelding

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 24 juni 2019 12:00 uur via de ticketportal op onze website

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk maandag 24 juni 2019 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

 

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG.

Gegevens

Datum:
25 juni 2019
Tijd:
17:30 - 19:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Turnaround Advocaten
De Rijn 6
Best, 5684 PJ Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar