Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG- Recruitment binnen de advocatuur en de arbeidsmarktpositie van advocatenkantoren

21 december 2017 om 17:00 - 18:30

- Gratis

Beste leden,

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor het openhaard gesprek van donderdag 21 december 2017.

Het onderwerp van de cursus is:
“Recruitment binnen de advocatuur en de arbeidsmarktpositie van advocatenkantoren

Sprekers: Joris van den Beuken en Maarten Besemer (Personato)

Over Joris van den Beuken:
Recruitment is zijn vak, vanaf het eerste uur. Na 11 jaar recruitment vakmanschap opgebouwd te hebben is Joris in 2017 verkozen tot Most Influential Recruiter en bij Personato aangesteld als Chief Recruitment Officer.

Personato behoort tot de landelijke top van Recruitment Agencies en lost vraagstukken op het gebied van personeelsinstroom voor opdrachtgevers op. Of het nu gaat om het vinden van de juiste professionals (W&S, Detachering, Interim), het opbouwen of optimaliseren van het gewenste werkgeversimago (Employer Branding), het meetbaar maken van recruitment of het optimaliseren van het recruitmentproces: #wijvinden de juiste oplossing!

Over Maarten Besemer:
Maarten is bij Personato verantwoordelijk voor de afdeling Juridisch & Advocatuur. Met zijn achtergrond in zowel Rechten als HR kan hij met recht een echte vakidioot worden genoemd. Hij werkt als Recruitment Consultant voor verschillende advocatenkantoren in Zuid-Nederland en adviseert zowel werkgevers als professionals binnen de juridische sector over hun positie op de arbeidsmarkt.

Details:
Datum: donderdag 21 december 2017
Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17.00 uur
Locatie: Paleis van Justitie, Leeghwaterlaan 8 te (5223 BA) ‘s-Hertogenbosch
Maximum aantal deelnemers: 50

Aanmelding:

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 20 december 2017 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl/

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk donderdag 21 december 2017 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

 

 

Gegevens

Datum:
21 december 2017
Tijd:
17:00 - 18:30
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar