Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

| OHG | Rariteitenkabinet van de deurwaarder

3 september 2020 om 16:45 - 18:00

- Gratis

Onderwerp & Spreker:

Het OHG zal worden verzorgd door Marjolein de Wilde van onze sponsor Groen & De Wilde Gerechtsdeurwaarderspraktijk. Marjolein zal tijdens het OHG vertellen over haar vak als gerechtsdeurwaarder.

Details:

Datum: donderdag 3 september 2020

Aanvang: 17:00 uur, ontvangst vanaf 16:45 uur

Locatie: Proeflokaal de Gaper, Wilhelminaplein 5, 5611 HE Eindhoven

Maximum aantal deelnemers: 30

Parkeren is mogelijk in de omgeving. De kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 2 september 2020 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebalieoost-brabant.nl

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebalieoost-brabant.nl.

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk donderdag 3 september 2020 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebalieoost-brabant.nl.

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Toegang niet-leden: advocaat-stagiairs die geen lid zijn van de Jonge Balie Oost-Brabant, maar wel aanwezig zijn bij dit OHG teneinde opleidingspunten voor de Beroepsopleiding Advocaten te vergaren, krijgen achteraf een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht voor hun deelname.

Gegevens

Datum:
3 september 2020
Tijd:
16:45 - 18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

De Gaper Eindhoven
Wilhelminaplein 5
Eindhoven, 5611 HE Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar