Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG: “Procederen in cassatie”

10 oktober 2019 om 17:00 - 19:00

- Gratis

Wat is de rol van de civiele cassatieadvocaat? Tijdens dit OHG wordt de fase van het geven van cassatieadvies tot en met het voeren van de procedure in cassatie behandeld. Meer in het bijzonder komen aan de orde:

• waarin ‘’verschilt’’ een cassatieadvocaat t.o.v. andere advocaten?
• de visie van de cassatieadvocaat op de doeleinden van de cassatieprocedure
• de verhouding van de cassatieadvocaat tot de correspondent, cliënt en de Hoge Raad
• rol van art. 80a RO/art. 81 RO bij cassatieadvies

Spreker: Marc Janssen

Marc Janssen is partner kennismanagement bij BANNING en tevens cassatieadvocaat en raadsheerplaatsvervanger bij het Gerechtshof Amsterdam. Marc was één van de eerste advocaten buiten het arrondissement Den Haag die werden toegelaten bij de Hoge Raad als cassatieadvocaat en is de enige cassatieadvocaat in arrondissement Den Bosch. Marc heeft ruime ervaring met het procederen in cassatie en adviseren over civiele procedures met cassatie in het achterhoofd.

Bijzonderheden

Tijd: de lezing vangt aan om 17:00 en duurt tot 18:00 uur, na die tijd is er gelegenheid voor een borrel tot 19:00 uur.
Locatie: BANNING, Spinhuiswal 2 te ’s-Hertogenbosch
Maximum aantal deelnemers: 45 personen
Parkeren is mogelijk in de omgeving. De kosten zijn voor eigen rekening. Het advies is om in parkeergarage Wolvenhoek te parkeren (Wolvenhoek 12 te ’s-Hertogenbosch)

Aanmelding
Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 30 september 2019 om 23.59 uur via de ticket portal op onze website.
Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Afmelding
Afmelden kan tot uiterlijk dinsdag 1 oktober 2019 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

NB
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG.

Toegang niet-leden: advocaat-stagiairs die geen lid zijn van de Jonge Balie ’s-Hertogenbosch, maar wel aanwezig zijn bij dit OHG teneinde opleidingspunten voor de Beroepsopleiding Advocaten te vergaren, krijgen achteraf een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht voor hun deelname.

Gegevens

Datum:
10 oktober 2019
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

BANNING
Spinhuiswal 2
's-Hertogenbosch,
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar