Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG – Privacy en advocatuur

31 mei 2018 om 17:00 - 19:00

- Gratis

Beste leden,

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor het open haard gesprek van donderdag 31 mei 2018.

Het onderwerp van de lezing is: “Privacy en advocatuur”

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (‘AVG’) van toepassing. De AVG zorgt (onder andere) voor meer verantwoordelijkheden voor organisaties. Zo moeten organisaties voortaan een register van verwerkingsactiviteiten bijhouden. De AVG geldt voor álle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Dus ook voor advocatenkantoren. Tijdens deze lezing gaan Silvia Vinken en Karen Knook (in hoofdlijnen) in op de AVG en de relevante aspecten daarvan voor de advocatuur.

Tijdens de borrel is er uiteraard voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Spreker: Silvia Vinken

Silvia Vinken werkt sinds 2007 bij BANNING. Zij geeft leiding aan het Privacy-team en is als advocaat gespecialiseerd in compliance vraagstukken met een focus op privacy en mededinging. Silvia heeft veel ervaring met procedures tegen (bestuurlijke) toezichthouders en is CIPP/E (Certified Information Privacy Professional) gecertificeerd.

Spreker: Karen Knook

Karen Knook werkt sinds 2014 bij BANNING. Zij maakt als advocaat onderdeel uit van de sectie Arbeidsrecht. Ook is zij actief binnen het Privacy-team. Daarbij richt zij zich op privacy op de werkvloer. Karen publiceert over verschillende arbeidsrechtelijke en privacyrechtelijke onderwerpen.

 Details:

Datum: donderdag 31 mei 2018

Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17.00 uur

Locatie: BANNING, Spinhuiswal 2 (5211 JG) te ‘s-Hertogenbosch

Maximum aantal deelnemers: 50

Het aantal parkeerplaatsen bij kantoor is beperkt. U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergarages Wolvenhoek of St. Jan. De kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 30 mei 2018 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl.

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk donderdag 31 mei 2018 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Gegevens

Datum:
31 mei 2018
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

BANNING
Spinhuiswal 2
's-Hertogenbosch,
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar