Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG – Pauliana in faillissement

16 januari 2018 om 17:00 - 19:00

- Gratis

Beste leden,

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor het openhaard gesprek van dinsdag 16 januari 2018.

Het onderwerp van de cursus is: “Pauliana in faillissement”

Onderzoek heeft uitgewezen dat in ongeveer 9% van de gevallen van faillissementen van rechtspersonen sprake is van Paulianeus handelen. In veel gevallen is dit onbewust. Deze bijeenkomst staat in het teken van de Pauliana in het faillissement. Floris zal het juridisch kader toe lichten aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en u bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de jurisprudentie op dit gebied.

Sprekers: mr. drs. Floris Dix (Turnaround Advocaten)

Over mr. drs. Dix:

Mr. drs. F.P.G. (Floris) Dix (1975) (beëdigd 24-10-2003) heeft Bedrijfseconomie en Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Vanaf 2005 treedt Floris op als curator in faillissementen en bewindvoerder in surseances. Daarnaast is hij diverse malen benoemd geweest als beoogd curator bij stille bewindvoeringen (waaronder pre-pack). Naast zijn werkzaamheden als curator en beoogd curator is hij als advocaat betrokken bij buitengerechtelijke saneringen, doorstart-scenario’s (waaronder begeleiding bij “pre pack”-trajecten) en advisering van bedrijven in moeilijkheden.

Details:
Datum: dinsdag 16 januari 2018
Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17.00 uur
Locatie:  Turnaround Advocaten, De Rijn 6 te (5684 PJ) Best
Maximum aantal deelnemers: 50

Aanmelding:

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 15 januari 2019 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk dinsdag 16 januari 2017 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

 

 

Gegevens

Datum:
16 januari 2018
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar