Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG – Mediation

3 januari 2019 om 17:30 - 18:30

- Gratis

 

Het onderwerp van de lezing is: ‘‘Mediation’’
In de beroepsopleiding wordt tijdens de modules van vaardigheden aandacht besteed aan mediation als vorm van conflictoplossing. Steeds vaker wordt duidelijk dat strikt juridische oplossingen in een conflict vaak geen echte oplossingen zijn. De jurist van de toekomst doet er daarom goed aan zich te bekwamen in mediation. In deze lezing wordt ingegaan op vragen als Wat is scheidingsmediation? Hoe gaat het in zijn werk? Wanneer is het wel of niet geschikt? Welke vaardigheden heeft een mediator nodig?

Spreker: Rob van Coolwijk
Rob van Coolwijk is advocaat en scheidingsmediator bij SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen in Eindhoven. In zijn praktijk staat Rob van Coolwijk cliënten bij in echtscheidingen en alle daaraan gerelateerde zaken. Een substantieel onderdeel van zijn praktijk bestaat uit scheidingsmediations.

 

 

 

Details:

Datum: donderdag 3 januari 2019

Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17:00 uur

Locatie: Proeflokaal De Gaper, Wilhelminaplein 5 (5611 HE) te Eindhoven

Maximum aantal deelnemers: 60

Parkeren is mogelijk in de omgeving. De kosten zijn voor eigen rekening.

 

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk  woensdag 2 januari 2019 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website:www.jongebaliedenbosch.nl.

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

 

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk donderdag 3 januari 2019 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

 

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Gegevens

Datum:
3 januari 2019
Tijd:
17:30 - 18:30
Kosten:
Gratis

Locatie

De Gaper Eindhoven
Wilhelminaplein 5
Eindhoven, 5611 HE Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar