Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG – Hypotheekrecht

10 december 2018 om 17:30 - 18:30

- Gratis

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor het Openhaard Gesprek van maandag 10 december 2018.

 

Spreker: Inge van Eijk, adviseur Medische- & Vrije Beroepen bij ABN AMRO Bank

Inge van Eijk werkt al enige jaren bij ABN AMRO Bank, voorheen met name als Adviseur Wonen, de laatste 3 jaar als Adviseur Medische- & Vrije Beroepen. Zij is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van Wonen en vraagstukken van startende medici en advocaten. Inge is erg enthousiast en gedreven, helpt klanten graag met (complexe) financiële vraagstukken en tevens vindt ze het leuk om kennis over te dragen op bijeenkomsten als deze.

 

Spreker: Remco Schoe

Remco Schoe is sinds 2015 kandidaat-notaris bij Taylor Wessing en gespecialiseerd in (commercieel) vastgoed. Hij houdt zich bezig met splitsingen in appartementsrechten, transacties van vastgoed(zowel van portefeuilles als complexen maar ook particuliere leveringen), zekerheidsrechten zoals hypotheken, bouwplannen en alles wat daarbij komt kijken. Hierbij wordt vaak samengewerkt met advocaten en fiscalisten. Hiervoor heeft hij gewerkt bij Van Heeswijk Notarissen in Rotterdam waar hij zich bezig hield met (executoriale) veilingen van onroerend goed.

 

Het onderwerp van de lezing is: “Hypotheekrecht”

In samenwerking met Remco Schoe van Taylor Wessing verzorgt ABN AMRO Bank het Openhaardgesprek van 10 december. Het Openhaardgesprek zal volledig in het teken staan van het Hypotheekrecht. Het woord Hypotheek heeft verschillende betekenissen, het is een product bij een bank, het is een zekerheidsrecht en het is vaak noodzakelijk kwaad bij het kopen van een huis. Wij gaan jullie meer uitleg geven over de verschillen, hoe het recht van hypotheek werkt, wat dit voor zowel jullie als jullie cliënten betekent.

 

Details:

Datum: maandag 10 december 2018

Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17:00 uur

Locatie: ABN AMRO, (5611 CC) Eindhoven

Maximum aantal deelnemers: 60

Parkeren is mogelijk in de omgeving. De kosten zijn voor eigen rekening.

 

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 9 december 17.00 uur via de ticket portal op onze website.

Indien iemand twijfelt of hij / zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

 

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk maandag 10 december 2018 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

 

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Gegevens

Datum:
10 december 2018
Tijd:
17:30 - 18:30
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar