Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG – Geschillen binnen de Vennootschap

5 juli 2018 om 17:00 - 18:00

- Gratis

Beste leden,

Jullie kunnen je aanmelden voor het open haard gesprek van donderdag 5 juli 2018.

Het onderwerp van de lezing is: “Geschillen binnen de Vennootschap”

Binnen een vennootschap vindt veelal samenwerking plaats in het kader van een onderneming. Samenwerking tussen aandeelhouders en/of bestuurders. Waar mensen samenwerken ontstaan natuurlijk ook conflicten. Geschillen binnen de vennootschap hebben zo hun eigen speelveld en regels. Flip Schreurs zal vanuit zijn praktijkervaring de behandeling van dergelijke geschillen in vogelvlucht bespreken.

Spreker: Flip Schreurs

Flip Schreurs is advocaat bij Boels Zanders Advocaten te Eindhoven en legt zich met name toe op corporate litigation. Ook treedt hij veelvuldig op als curator.

Flip is voorzitter van Insolad, de vereniging van insolventierecht-advocaten en bezig met een proefschrift over Governance bij Bedrijven in Moeilijkheden.

Details:

Datum: donderdag 5 juli 2018

Aanvang: 17.00 uur, ontvangst vanaf 16.45 uur

Locatie: Proeflokaal de Gaper, Wilhelminaplein 5  (5611 HE) te Eindhoven

Maximum aantal deelnemers: 60

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 5 juli 2018 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl.

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk donderdag 5 juli 2018 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Gegevens

Datum:
5 juli 2018
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar