Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG – Drugsbeleid op festivals

25 oktober 2018 om 17:30 - 18:30

- Gratis

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor het Openhaard Gesprek van donderdag 25 oktober 2018.

Spreker: mr. L.H. (Leonie) van der Grinten

Na vier jaar werkzaam te zijn geweest bij een gerenommeerd kantoor in Eindhoven, besloot Leonie in 2018 haar eigen kantoor te starten: Meester Leonie Strafrechtadvocatuur. Leonie heeft ruime ervaring in alle facetten van het strafrecht.

In 2017 is Leonie uitgeroepen tot aanstormend strafrechttalent 2017 van de provincie Noord-Brabant. In 2017 won zij eveneens de Oost-Brabantse Pleitwedstrijden, waarmee zij 3 Nederlandse pleiters en 4 Belgische pleiters achter zich liet.

Leonie is daarnaast actief als blogger. Onder de naam Meester Leonie geeft zij ruim 40.000 volgers een kijkje achter de schermen. In die hoedanigheid is Leonie veelvuldig verschenen op (live) televisie, (live) radio en in de media. Leonie is eveneens bekend als spreker, geeft veelvuldig lezingen, is in te huren als (dag)voorzitter van een evenement, organiseert masterclasses pleiten, en is oprichter en eigenaar van MSTRS.

Het onderwerp van de lezing is: “Drugsbeleid op festivals”

Drugsbeleid en de werkwijze van het Openbaar Ministerie op festivals is een hot item. Leonie zal aan de hand van haar praktijkervaring onder meer ingaan op de werking van de zogenaamde “OM-wasstraat”, de hoogte van mogelijke straffen en wat verdachten wel of niet moeten doen als ze gepakt worden.

Details:

Datum: donderdag 25 oktober 2018

Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17:00 uur

Locatie: Videolab, Torenallee 20 te Eindhoven

Maximum aantal deelnemers: 60

Parkeren is mogelijk in de omgeving. De kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 24 oktober 2018 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl.

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk donderdag 25 oktober 2018 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Gegevens

Datum:
25 oktober 2018
Tijd:
17:30 - 18:30
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar