Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

| OHG | Do’s and don’ts van het strafrecht

13 oktober 2020 om 17:00 - 18:00

- Gratis

Onderwerp & Spreker:

Het OHG zal worden verzorgd door Joost Wasser, advocaat-partner bij Holla Advocaten. Joost Wasser legt zich toe op de ‘nette kant van het strafrecht’. Hij staat overheden, zorgverleners, zorginstellingen bij op het gebied van milieu en medisch strafrecht, politieambtenaren bij onderzoeken door de rijksrecherche en ondernemingen op het gebied van fraude, corruptie etc.

In een vroeger leven was hij na een afgeronde RAIO-opleiding acht jaar officier van justitie.

Hij neemt u tijdens dit openhaardgesprek in een (hopelijke) interactieve benadering mee naar de do’s and don’ts in strafzaken.

Details:

Datum: dinsdag 13 oktober 2020

Aanvang: 17:00 uur

Videoverbinding: Als gevolg van de corona-maatregelen is het niet mogelijk om fysiek naar het OHG te komen. Er zal een videoverbinding zijn die het mogelijk maakt om het OHG op afstand te volgen, en er actief aan deel te nemen. Als u zich hebt aangemeld, ontvangt u een aparte e-mail met instructie

Maximum aantal deelnemers: 30

Aanmelding:

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 12 oktober 2020 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebalieoost-brabant.nl.

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebalieoost-brabant.nl.

Afmelding:

Afmelden kan tot uiterlijk dinsdag 13 oktober 2020 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebalieoost-brabant.nl.

NB:

Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Toegang niet-leden: advocaat-stagiairs die geen lid zijn van de Jonge Balie Oost-Brabant, maar wel aanwezig zijn bij dit OHG teneinde opleidingspunten voor de Beroepsopleiding Advocaten te vergaren, krijgen achteraf een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht voor hun deelname.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2020
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

o.a. Reinders ‘s-Hertogenbosch
Kruisstraat 29C
's-Hertogenbosch, 5211DT
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar