Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG – De overname van een onderneming

25 april 2018 om 17:00 - 19:00

- Gratis

Beste leden,

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor het openhaard gesprek van woensdag 25 april 2018.

Het onderwerp van de cursus is: “de overname van een onderneming”

“Voor meer dan 3 biljoen aan overnames en fusies gedaan in 2017” kopte RTL nieuws in december. Het mag duidelijk zijn, bedrijfsovernames zijn weer aan de orde van de dag. Maar wat komt er kijken bij een M&A transactie? Hoe ziet het acquisitieproces eruit, wie spelen erin een rol, wat wordt van partijen verwacht, welke overnamestructuren kennen we? Maarten van Dooren zal de weg van information memorandum, naar letter of intent, due diligence, signing en vervolgens closing bespreken. Daarbij komen ook enkele valkuilen en de belangrijkste onderdelen van de uiteindelijke koopovereenkomst aan bod.

 

Uiteraard is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Spreker: Maarten van Dooren

Maarten van Dooren is als advocaat/partner verbonden aan Van Iersel Luchtman advocaten te ’s-Hertogenbosch. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij onder andere NautaDutilh, Banning en heeft enkele jaren als advocaat gewerkt op Curaçao. Reeds vanaf 1988 houdt Maarten zich voornamelijk bezig met fusies en overnames, joint ventures en herstructureringen, zowel met buitenlandse kopers alsook verkopers, en soms ook met de gevolgen van daaruit voortvloeiende vorderingen. Een praktijk die hem blijft boeien doordat je kennismaakt met de hele onderneming en de ondernemer en samenwerkt, niet alleen met andere disciplines in het recht, maar ook met corporate finance adviseurs, accountants, fiscalisten en notarissen.

 

Details:
Datum: woensdag 25 april 2018
Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17.00 uur
Locatie: Van Iersel Luchtman Advocaten, Meerendonkweg 21 te (5216 TZ) ‘s-Hertogenbosch
Maximum aantal deelnemers: 50

Aanmelding:

Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 24 april 2018 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl.

 

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk woensdag 25 april 2018 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Gegevens

Datum:
25 april 2018
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Van Iersel Luchtman Advocaten
Meerendonkweg 21
's-Hertogenbosch,
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar