Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG “De deelgeschilprocedure in letselschadezaken”

30 april 2019 om 17:30 - 19:00

- Gratis

“De deelgeschilprocedure in letselschadezaken”

Sinds 1 juli 2010 bestaat de mogelijkheid om in letsel- en overlijdensschadezaken een deelgeschilprocedure te voeren. Deze procedure heeft voor slachtoffers en nabestaanden voordelen die ervoor hebben gezorgd dat direct vanaf de invoering ervan veel procedures zijn gevoerd over onderwerpen die anders niet door een rechter zouden zijn beoordeeld. In deze lezing wordt stilgestaan bij de (on)mogelijkheden van de deelgeschilprocedure en de strategische voor- en nadelen hiervan.

Spreker: Wouter Munten

Wouter Munten is als advocaat/partner verbonden aan Jeroen Bosch Advocaten te ’s-Hertogenbosch. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij Dirkzwager in Arnhem. Wouter is gespecialiseerd letselschadeadvocaat en houdt zich naast letselschadezaken ook bezig met aansprakelijkheidsrecht in het algemeen en verzekeringsrecht.

Details
Datum: dinsdag 30 april 2019
Tijd: 17:30
Locatie: Café Thornbridge aan de Koninginnelaan 28 te (5211 WG) ’s-Hertogenbosch
Maximum aantal deelnemers: 25 personen
Parkeren is mogelijk in de omgeving. De kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 28 april 2019 om 23.59 uur via de ticket portal op onze website.

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk maandag 29 april 2019 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG.

Gegevens

Datum:
30 april 2019
Tijd:
17:30 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Café Thornbridge
Koninginnelaan 28
’s-Hertogenbosch, 5211 WG
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar