Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG De bank en haar zorgplicht

2 februari 2017 om 17:00 - 18:30

- Gratis

ohg-foto

Meld je via deze pagina aan voor het Open Haardgesprek van donderdag 2 februari 2017.


Het onderwerp van het OHG is: “De bank en haar zorgplicht”

Het handelen van de bank ligt vaak onder een vergrootglas. Tijdens het OHG zal in worden gegaan op de zorgplicht van de bank, met name in het kader van de (opzegging van de) financieringsrelatie. In welke gevallen is aan bank, náást de contractuele opzeggingsgronden, bevoegd om tot opzegging van een financieringsrelatie over te gaan? Aan de hand van leidende arresten en lagere rechtspraak zal antwoord worden gegeven op die vraag.

Spreker: Maarten de Vocht
Maarten de Vocht is sinds 2011 advocaat en sinds juni 2014 werkzaam bij VMBS Advocaten, waar hij werkzaam is op het gebied van financiering, zekerheden en insolventierecht en ondernemingsrecht. Maarten werkt voornamelijk in opdracht van banken en haar relaties.

Details:
Datum: donderdag 2 februari 2017.
Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17.00 uur (daarna verplaatsen we ons naar de Balieborrel in De Gaper).
Locatie: VMBS Advocaten (Paradijslaan 42, 5611 KP, Eindhoven).
Maximum aantal deelnemers: 30

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 1 februari 2017 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website:

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk donderdag 2 februari 2017 om 12.00 uur door een e-mail te sturen aan de portefeuillehouder opleidingen op opleidingen@jongebaliedenbosch.nl (let op: dus niet naar de secretaris)

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. Dit is niet alleen vervelend voor degene die de lezing verzorgt, maar ook voor stagiaires die op de reservelijst staan. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Gegevens

Datum:
2 februari 2017
Tijd:
17:00 - 18:30
Kosten:
Gratis

Locatie

VMBS Advocaten
Paradijslaan 42
Eindhoven, 5611 KP
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar