Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG – De afwikkeling van zekerheden door een bank in- en buiten faillissement!

20 maart 2018 om 17:00 - 18:30

- Gratis

Beste leden,

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor het openhaard gesprek van dinsdag 20 maart 2018.

Het onderwerp van de cursus is: “De afwikkeling van zekerheden door een bank in- en buiten faillissement!

Wanneer een bank een lening aan een onderneming of particulier verstrekt, wenst zij daarvoor zekerheid te verkrijgen. Afhankelijk van de soort overeenkomst kan de bank een hypotheekrecht of pandrecht vestigen. Daarnaast kan de bank afdwingen dat iemand voor de lening borg staat of hoofdelijk aansprakelijk is.

In veel gevallen hoeft een bank geen beroep op haar zekerheden te doen omdat de lening conform de overeenkomst wordt terugbetaald. Wanneer dit door verschillende oorzaken (o.a. faillissement) niet gebeurt, zal een bank trachten om met de door haar gevestigde zekerheden toch enig bedrag te ontvangen. Namens ABN AMRO zullen Henk Broeders en Leonie Kluwen hun ervaringen delen over hoe een bank omgaat met het uitwinnen en het afwikkelen van haar zekerheden. Indien er vragen zijn dan kunnen deze uiteraard tijdens het openhaard gesprek worden gesteld.

Sprekers: Henk Broeders & Leonie Kluwen

Henk Broeders en Leonie Kluwen zijn allebei Recovery Officer bij ABN AMRO. Beiden zijn werkzaam bij de afdeling Bijzonder Beheer en de afdeling Afwikkeling en hebben vanuit hun hun functie veelvuldig te maken met de begeleiding en afwikkeling van zekerheden in- en buiten faillissement.

Details:
Datum: donderdag 20 maart 2018
Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17.00 uur
Locatie: ABN AMRO, Nieuwstraat 79 te (5211 NL) ‘s-Hertogenbosch
Maximum aantal deelnemers: 50

Aanmelding:

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 19 maart 2018 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl.

 

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk dinsdag 20 maart 2018 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

 

 

Gegevens

Datum:
20 maart 2018
Tijd:
17:00 - 18:30
Kosten:
Gratis

Locatie

ABN AMRO
Nieuwstraat 79
's-Hertogenbosch, 5211 NL
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar