Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

| OHG | Anticiperen op cassatie

19 januari om 17:00 - 18:00

Spreker(s) en onderwerp: 

Het OHG zal worden verzorgd door maar liefs 2 sprekers (!): Nadine Groeneveld en Stefan van de Sande van AKD.

Nadine Groeneveld-Tijssens is advocaat bij de Hoge Raad. Zij heeft een brede cassatiepraktijk. Nadine heeft als cassatieadvocaat zaken behandeld over onder andere contracten- en aansprakelijkheidsrecht, onteigeningsrecht, vervoersrecht en procesrecht. Zij procedeert niet alleen in cassatie, maar ook in feitelijke instanties. Regelmatig gaat het om collectieve acties of proefprocedures.

Stefan van de Sande is advocaat bij de Hoge Raad. Hij heeft zich gespecialiseerd in overheidsprivaatrecht en burgerlijk procesrecht. Hierover procedeert hij bij de rechtbanken en gerechtshoven. Als cassatieadvocaat behandelt hij cassatieberoepen en brengt hij cassatieadvies uit. Daarbij ligt de nadruk op de aansprakelijkheid van de overheid uit onrechtmatige overheidsdaad.

Nadine en Stefan zullen u tijdens het OHG meer vertellen over het onderwerp ‘Anticiperen op cassatie’ .

 

Locatie:

Als gevolg van de corona-maatregelen is het niet mogelijk om fysiek naar het OHG te komen. Er zal een videoverbinding zijn die het mogelijk maakt om het OHG op afstand te volgen, en er actief aan deel te nemen. Als u zich hebt aangemeld, ontvangt u een aparte e-mail met instructies. U ontvangt deze e-mail op de dag van het OHG zelf.

Maximum aantal deelnemers: 30! Om het voor de spreker overzichtelijk te houden, wordt het maximum aantal deelnemers niet uitgebreid! Als u zich niet meer aan kan melden, dan is het OHG vol.

 

Ticktes:

U kunt zich aanmelden door uzelf te registreren via deze link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ohg-19-januari-2021-135579214079

 

Gegevens

Datum:
19 januari
Tijd:
17:00 - 18:00