Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OHG 15 januari 2020: “Fusies en ruzies, over M&A en corporate litigation”

15 januari 2020 om 17:00 - 20:00

- Gratis

Onderwerp: “Fusies en ruzies, over M&A en corporate litigation”

In de praktijk komt het regelmatig voor dat er voor, tijdens of na een transactie discussies en geschillen tussen de betrokken partijen ontstaan. Tijdens het OHG zal ingegaan worden over het onderwerp aan de hand van enkele theoretische beschouwingen en praktijkgevallen. Verder zal de spreker een kijkje in de keuken geven over de dagelijkse M&A en corporate litigation-praktijk en zijn keuze om juist in deze praktijk werkzaam te zijn. Aan het einde zijn toehoorders in de gelegenheid om vragen te stellen.

Spreker: Remie Huijs

Sinds 1 januari 2019 is Remie Huijs partner in het M&A/Corporate team. Remie begeleidt fusies, overnames en het aangaan van samenwerkingsverbanden (joint ventures). Daarnaast treedt Remie op bij geschillen over de afwikkeling van dergelijke transacties en bij conflicten tussen aandeelhouders. In zijn dagelijkse praktijk werkt Remie intensief samen met accountants, belastingadviseurs, corporate finance specialisten, investeerders en bankiers, die hem ook regelmatig inschakelen voor de begeleiding van een transactie of het oplossen van een conflict. Het samenspel tussen de verschillende disciplines en de wisselwerking tussen de diverse belangen maakt het vak volgens Remie uitdagend

Details:

Datum: woensdag 15 januari 2020

Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17:00 uur

Locatie: Holla Advocaten, locatie Den Bosch, Stationsplein 101 (5211 BM) ´s-Hertogenbosch

Maximum aantal deelnemers: 50

Parkeren is mogelijk in de omgeving. De kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 14 januari 2020 om 12.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl.

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk woensdag 15 januari 2020 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Toegang niet-leden: advocaat-stagiairs die geen lid zijn van de Jonge Balie ’s-Hertogenbosch, maar wel aanwezig zijn bij dit OHG teneinde opleidingspunten voor de Beroepsopleiding Advocaten te vergaren, krijgen achteraf een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht voor hun deelname.

Gegevens

Datum:
15 januari 2020
Tijd:
17:00 - 20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Holla Advocaten, locatie Den Bosch
Stationsplein 101
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211 BM Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar