Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsfeest 2018

12 januari 2018 om 20:30 - 13 januari 2018 om 01:00

- Gratis – €22.50

Ieder jaar in januari krijgen de leden van de Jonge Balie en andere genodigden de gelegenheid elkaar de beste wensen over te brengen tijdens het Nieuwjaarsfeest. Dit feest wordt georganiseerd door de Activiteitencommissie en vindt afwisselend plaats in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Ieder jaar wordt gezocht naar een mooie en unieke locatie waar alle aanwezigen samen het glas op het nieuwe jaar kunnen heffen.

Het Nieuwjaarsfeest 2018 vindt plaats op vrijdag 12 januari 2018 op een mooie unieke locatie, namelijk bij het Fifth|NRE gebouw op een paar minuten loopafstand van het Centraal Station. Het Nieuwjaarsfeest 2018 zal in het teken staan van “The Endless Countdown”. Waarom zou je namelijk maar één keer per jaar aftellen en de champagne ontkurken als het ook ieder uur kan? Ieder uur zal het glas worden geheven en zal de DJ ons meenemen naar de grootste hits uit een ander decennium. We beginnen bij de jaren ’70! Let the time fly, and let’s have fun!

In het kader van de goede voornemens zijn de toegangskaarten inclusief MVO-bijdrage. Een ticket kost € 20,00 (leden) / € 22,50 (intro’s) (inclusief MVO-bijdrage) waarvoor je een onwijs gezellige avond terugkrijgt inclusief drankjes, hapjes, een late night snack en champagne.

Het Nieuwjaarsfeest zal om 20:30 uur losbarsten en eindigt om 01:00 uur.

Tot slot: kom gekleed als je goede voornemens. Geen goede voornemens? Trek dan iets aan waarmee je de sterren uit de hemel schittert. De dresscode is namelijk: “Glitter and Glamour”!

Op naar een mooi en succesvol 2018!

Het nieuwjaarsfeest wordt mede mogelijk gemaakt door: Holla Advocaten, HVG, AKD, Weebers Vastgoed Advocaten, Keizers Advocaten, Bogaerts & Groenen Advocaten, Taylor Wessing, Boels Zanders Advocaten, NTAB, Wijnbar bij Dirk en Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders.  

 

Gegevens

Begin:
12 januari 2018 om 20:30
Einde:
13 januari 2018 om 01:00
Kosten:
Gratis – €22.50

Locatie

FIFTH | NRE
Gasfabriek 5
Eindhoven, 5613 CM

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar