Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD: Netwerkborrel met wijnproeverij

12 maart 2020 om 18:30 - 23:30

- Gratis – €25

De Jonge Balie besteedt dit verenigingsjaar bijzondere aandacht aan de oud(ere) leden. Op 12 maart a.s. vindt een netwerkborrel plaats gecombineerd met een wijnproeverij.

Met dit evenement willen wij iets terugdoen voor de oudere leden die betrokken blijven bij de Jonge Balie, met het doel om de betrokkenheid van deze leden bij onze vereniging te stimuleren.

De netwerkborrel vindt plaats bij Wijnbar bij Dirk aan de Verwersstraat 55 (5211 HT) te ’s-Hertogenbosch. De ontvangst is vanaf 18:30 uur, de wijnproeverij begint om 19:00 uur en duurt ongeveer één uur. Na de wijnproeverij wordt op locatie verder geborreld.

In verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen voor de wijnproeverij, staan de inschrijvingen tot 4 maart a.s. alleen open voor vierdejaars- en oudere leden. Als er na deze periode nog plaatsen beschikbaar zijn, wordt de inschrijving opengesteld voor alle leden en kunnen niet leden zich tegen kostprijs inschrijven.

Inschrijven is vanaf 19 februari mogelijk via de website.

Gegevens

Datum:
12 maart 2020
Tijd:
18:30 - 23:30
Kosten:
Gratis – €25

Locatie

Wijnbar Bij Dirk
Verwersstraat 55
's-Hertogenbosch, 5211 HT Nederland
+ Google Maps
Site:
https://wijnbarbijdirk.nl/

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar