Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD: Jonge Balie Pubquiz

20 maart 2020 om 20:00 - 21 maart 2020 om 00:00

- €15

So you think you know it all!? Prove it!

De Jonge Balie pubquiz vindt plaats op vrijdag 20 maart 2020 bij At the Movies in Eindhoven (Vestdijk 9, tegenover het station).

Het belooft ook dit jaar weer een mooie avond te worden vol spanning, plezier en onderlinge strijd om de felbegeerde eerste plek! De Jonge Balie pubquiz wordt verzorgd door de Feestquiz. Ook aan een prijs voor het winnende team is gedacht!
Vanaf 20:00 uur zijn jullie welkom. Zodra de teams zijn gevormd zal de Jonge Balie pubquiz starten, dus zorg dat je op tijd bent! Tijdens de Jonge Balie pubquiz staan er hapjes en drankjes voor jullie klaar. Om 00:00 uur is de Jonge Balie pubquiz afgelopen. Na die tijd zal At the Movies de muziek verzorgen en is het nog mogelijk om op eigen kosten te blijven voor een drankje en een dansje.

Dus, houd de actualiteiten in de gaten, sla de atlas er nog eens op na, trommel je slimste kantoorgenoten op en zorg dat je erbij bent!

N.B. Tickets zullen vooralsnog slechts beschikbaar zijn voor leden.

Namens de activiteitencommissie:

Dewi Westenberg
Roan van Boekel
Elke Lucius
Mistral Ceelen
Ruben Herculeijns
Tim Mimpen

Gegevens

Begin:
20 maart 2020 om 20:00
Einde:
21 maart 2020 om 00:00
Kosten:
€15

Locatie

At the Movies
Vestdijk 9
Eindhoven, Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar