Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jonge Balie Carnaval 2020

21 februari 2020 om 18:30 - 22 februari 2020 om 00:00

- €22.50 – €37.50

Beste carnavalsvrienden en -vriendinnen,

Met kerst en de nieuwjaarsborrels achter de rug is de Carnavalscommissie van de Jonge Balie ’s-Hertogenbosch druk bezig met de voorbereidingen voor het Jonge Balie Carnaval 2020. Traditiegetrouw vieren we dit op de vrijdag vóór carnaval in Oeteldonk; dit jaar op 21 februari 2020.

Onder het motto “Oeteldonk binnenste buiten”, nodigt de Carnavalsveurzitter van de Jonge Balie ’s-Hertogenbosch jullie uit voor het Jonge Balie carnavalsfeest. De Carnavalsveurzitter zal zich weer van zijn beste kant laten zien op het Jonge Balie carnavalsfeest. Zijn ‘Proklemaosie’ ontvingen jullie per e-mail.

Locatie en programma:

Ook dit jaar vindt het feest weer plaats bij BAR35 (Lepelstraat 35, 5211 DP ‘s-Hertogenbosch). Jullie zijn van harte welkom vanaf 18.30 uur. Tot 20.00 is er eten beschikbaar (hamburger en friet). Het feest begint om 20.000. Vanaf dat moment wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om vier uur (dus tot 00.00 uur) gebruik te maken van onbeperkt bier, wijn en fris. Hiervoor krijg je een polsbandje bij binnenkomst. Vanaf 0.00 uur kan er nog enkel gedronken worden op eigen kosten.

Overigens zal de commissie tot 20.30 uur aan de deur staan om jullie de polsbandjes te overhandigen. Nadien kun je alleen binnen nog een polsbandje bemachtigen. Wees dus op tijd!

Kosten en inschrijven:

De eigen bijdrage voor het Jonge Balie carnaval bedraagt voor leden van de Jonge Balie ‘s-Hertogenbosch € 25,- (exclusief MVO € 22,50) en voor niet-leden € 37,50 (exclusief MVO € 35,-). Het is op dit moment nog niet mogelijk voor introducés om zich in te schrijven. Let op: leden hebben twee weken de tijd om zich (exclusief) in te schrijven voor het Jonge Balie carnaval. Hierna gaan de inschrijvingen open voor introducés en kunnen we de deelname van leden niet meer garanderen. De carnavalscommissie zal de inschrijving sluiten indien het maximum aantal deelnemers is bereikt. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Ben er dus snel bij want vol=vol!

Zoals jullie wellicht weten steunen wij als vereniging de Jonge Balie ‘s-Hertogenbosch Lawyers 4 Lawyers en wij willen dit jaar weer een mooie donatie doen aan dit goede doel. Wij stellen het dus zeer op prijs als je bij je inschrijving kiest voor een MVO ticket. Kijk voor meer informatie over Lawyers 4 Lawyers op onze website.

Inschrijven kan via de website van de Jonge Balie. De eigen bijdrage dien je vóór 14 februari 2020 over te maken op het IBAN-rekeningnummer NL25 ABNA 0426.6843.89 t.n.v. Vereniging De Jonge Balie ’s-Hertogenbosch onder vermelding van “Carnaval” en je naam. Daarnaast geldt: aanmelden (ook voor jouw introducés) is betalen, ook indien je niet aanwezig kunt zijn.

Overigens zal de Carnavalscommissie de inschrijving sluiten indien het maximumaantal deelnemers is bereikt.

Wij hopen jullie op 21 februari a.s. te mogen begroeten in Oeteldonk!

Met carnavaleske groet,

namens de Carnavalsveurzitter van de Jonge Balie ’s-Hertogenbosch en de Carnavalscommissie

Floor van de Pol

Ben Reinders

Thomas Schelfaut

Harold Willems

Bert van den Boom

Willen Thijssen

Jelle Beerens

DISCLAIMER: de organisatorische kwaliteiten van de commissie kunnen slechts tot op een bepaald tijdstip gegarandeerd worden. 

 

Gegevens

Begin:
21 februari 2020 om 18:30
Einde:
22 februari 2020 om 00:00
Kosten:
€22.50 – €37.50

Locatie

Bar35, Lepelstraat 35, Oeteldonk

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar