Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het bewijsbeslag

18 augustus 2020 om 17:00 - 19:00

- Gratis

Onderwerp: Het bewijsbeslag

Het bewijsbeslag is naast het voorlopig deskundigenbericht en voorlopig getuigenverhoor één van de instrumenten om bewijs te verzamelen. Dit instrument is ontstaan buiten het IE-domein (ex art. 730 jo 843a Rv), maar wordt ook veelvuldig toegepast binnen het IE-domein (ex art. 1019b-d jo. 843a Rv). Tijdens het OHG zal ingegaan worden op de praktijk van het bewijsbeslag in beide domeinen en zal worden stilgestaan bij de vereisten die worden gesteld aan het verzoekschrift voor het leggen van een bewijsbeslag, de praktische uitvoering bij het leggen van het bewijsbeslag alsook hoe er vervolgens inzage kan worden verkregen in het gelegde bewijsbeslag.

Spreker: Wim Maas

Wim Maas is partner bij Taylor Wessing. Hij is gespecialiseerd in het procederen in complexe internationale octrooizaken op het gebied van onder meer telecom, biotech, elektronica en mechanica. Wim Maas heeft een proefschrift geschreven ten aanzien van het bewijsbeslag en zal dit proefschrift binnenkort verdedigen.

Details:

Datum: dinsdag 18 augustus 2020

Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17:00 uur

Locatie: Taylor Wessing, Kennedyplein 201 (5611 ZT) te Eindhoven

Maximum aantal deelnemers: 20 (er wordt rekening gehouden met de RIVM richtlijnen)

Parkeren is mogelijk in de omgeving. De kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 17 augustus 2020 om 12.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebalieoost-brabant.nl

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebalieoost-brabant.nl.

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk dinsdag 18 augustus 2020 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebalieoost-brabant.nl.

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Toegang niet-leden: advocaat-stagiairs die geen lid zijn van de Jonge Balie Oost-Brabant, maar wel aanwezig zijn bij dit OHG teneinde opleidingspunten voor de Beroepsopleiding Advocaten te vergaren, krijgen achteraf een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht voor hun deelname.

 

Gegevens

Datum:
18 augustus 2020
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Taylor Wessing, Kennedyplein 201, Eindhoven

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar