Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De snel veranderende wereld en de advocatuur

26 maart 2019 om 17:30 - 19:00

- Gratis

 

Spreker: Han Mesters

 

Han Mesters is Sector Banker bij ABN AMRO. Hij is binnen de afdeling Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de Zakelijke Dienstverlening. Han geeft regelmatig presentaties over trends in zijn sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij heeft een aantal rapport geschreven over human capital omdat dat onderwerp het bindende element is in zijn sector. Han is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie.

 

Het onderwerp van de lezing is: “De snel veranderende wereld en de advocatuur”

 

In de huidige dynamische wereld volgen ontwikkelingen zich razendsnel op. Het bedrijfsleven kan zich niet langer veroorloven stil te blijven zitten, maar geldt dat ook voor de advocatuur? Han zal tijdens het openhaard gesprek onder meer ingaan op de huidige trends en ontwikkelingen en op de toekomst van de advocatuur.

 

Details:

Datum: dinsdag 26 maart 2019

Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17:00 uur

Locatie: ABN AMRO, Nieuwstraat 79 te (5211 NL) ’s-Hertogenbosch

Maximum aantal deelnemers: 50

Parkeren is mogelijk in de omgeving. De kosten zijn voor eigen rekening.

 

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 25 maart 2019 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl.

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

 

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk dinsdag 26 maart 2019 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

 

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Gegevens

Datum:
26 maart 2019
Tijd:
17:30 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

ABN AMRO
Nieuwstraat 79
's-Hertogenbosch, 5211 NL
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar