Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De (on)mogelijkheden en valkuilen bij samenwerking tussen advocaat & Corporate Finance adviseur

12 december 2019 om 17:00 - 19:30

- Gratis

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor het open haard gesprek van donderdag 12 december 2019.

Spreker: Frank Driessen

Frank Driessen is als registeraccountant-forensisch accountant/partner verbonden aan Joanknecht Forensics & Recovery. Hij houdt zich voornamelijk bezig met fraudeonderzoeken, in verschillende rollen. Faillissementsonderzoek in opdracht van een curator, als deskundige benoemd door rechtbank of de Ondernemingskamer, of als partijdeskundige van personen die object van onderzoek zijn.

Spreker: Georges de Meris

Georges de Méris is als accountant/partner verbonden aan Joanknecht Corporate Finance en Forensics & Recovery. Hij studeerde bedrijfseconomie en rechten aan de Vrije Universiteit en heeft daar ook zijn opleiding tot registeraccountant (RA) afgerond. Daarnaast kwalificeerde hij zich als Chartered Accountant in Londen alsmede tot advocaat bij de Nederlandse Orde van advocaten en mediator bij de Mediatorsfederatie Nederland.

 

Het onderwerp van de lezing is: “De (on)mogelijkheden en valkuilen bij samenwerking tussen advocaat & Corporate Finance adviseur”

Frank Driessen, registeraccountant en forensisch accountant, en Georges de Meris, registeraccountant en advocaat, delen hun ervaringen vanuit hun ruime praktijkachtergrond.

 

Details:

Datum: donderdag 12 december 2019

Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17:00 uur

Locatie: Joanknecht, Dr. Holtroplaan 9 (5652 XR) Eindhoven

Maximum aantal deelnemers: 50

Parkeren is mogelijk in de omgeving. De kosten zijn voor eigen rekening.

 

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 11 december 2019 om 12.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl.

Indien iemand twijfelt of hij/zij zich wel heeft aangemeld, stuur dan een e-mail naar opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

 

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk donderdag 12 december vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

 

NB:
Helaas komt het nog steeds voor dat mensen die zich hebben opgegeven voor het OHG afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld. De personen die zich hebben aangemeld voor een OHG en afwezig zijn zonder zich tijdig te hebben afgemeld, worden door de Raad van de Orde verplicht één extra OHG te volgen.

Toegang niet-leden: advocaat-stagiairs die geen lid zijn van de Jonge Balie ’s-Hertogenbosch, maar wel aanwezig zijn bij dit OHG teneinde opleidingspunten voor de Beroepsopleiding Advocaten te vergaren, krijgen achteraf een bedrag van € 50,00 in rekening gebracht voor hun deelname.

Gegevens

Datum:
12 december 2019
Tijd:
17:00 - 19:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Joanknecht
dr. Holtroplaan 9
Eindhoven, Noord-Brabant 5652 XR Nederland
+ Google Maps
Site:
www.joanknecht.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar