Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toetstraining Major Burgerlijk Recht

10 juni 2020 om 19:00 - 20:30

- Gratis

Ter voorbereiding op het tentamen Major Burgerlijk Recht organiseert de Jonge Balie een tentamentraining op woensdag 10 juni 2020. Aanmelden is vanaf nu mogelijk!

 

Het onderwerp van de cursus is: “Major Burgerlijk Recht”

Tijdens de cursus wordt de theorie die van belang is voor het tentamen behandeld en zal op een praktische en actieve manier met de stof worden geoefend. Zo zal een fors aantal vragen worden doorlopen en zullen schema’s aan bod komen voor een aantal open vragen die vrijwel altijd terugkomen.

 

Spreker

De training wordt verzorgd door Opus Opleidingen (www.bijlesberoepsopleiding.nl). In verband met de maatregelen die in verband met COVID-19 zijn getroffen, zal deze training in de vorm van een webinar worden gegeven. Praktische details over het bijwonen van het webinar worden enige tijd voorafgaand aan de tentamentraining gedeeld met de leden die zich voor de tentamentraining hebben ingeschreven.

 

Details:

Datum: woensdag 10 juni 2020

Tijd: de training duurt van 19:00 uur tot 20:30 uur

Gegevens

Datum:
10 juni 2020
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Webinar

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar