Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Jaarrekeninglezen ABN AMRO

28 juni 2017 om 16:00 - 18:00

- Gratis

Beste leden,

 

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor de door ABN AMRO georganiseerde cursus Jaarrekeninglezen van woensdag 28 juni 2017.

 

Het onderwerp van de cursus is: “Jaarrekeninglezen

In de cursus Jaarrekeninglezen worden de belangrijkste facetten met  betrekking tot de balans, de verlies en winst en aanverwante zaken behandeld. Er is veel ruimte voor interactie. Voor het stellen van vragen ter voorbereiding op het examen is dus alle gelegenheid.

Mochten er vooraf al vragen zijn dan kun je deze mailen en besteden we hier extra aandacht aan. Vragen kunnen gestuurd worden naar: peter.c.de.klerk@nl.abnamro.com en bilal.atabey@nl.abnamro.com.

 

Sprekers: Linda van den Heuvel en Peter de Klerk

Linda is Belastingadviseur bij Wolfsbergen & Onsnabrug in Eindhoven. Ze is verantwoordelijk voor financieel advies en het samen stellen van jaarrekeningen.

Peter is Sector Specialist Medisch bij ABN AMRO en betrokken bij financieringsaanvragen.

 

Details:

Datum: woensdag 28 juni 2017
Aanvang: 16.30 uur, ontvangst vanaf 16.00 uur
Locatie: ABN AMRO, Nieuwstraat 79 te (5211 NL) ‘s-Hertogenbosch
Maximum aantal deelnemers: 50
Aanmelding:

Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 27 juni 2017 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl

 Afmelding:

Afmelden kan tot uiterlijk woensdag 28 juni 2017 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Let op! Het bijwonen van de cursus Jaarrekeninglezen is niet hetzelfde als het bijwonen van een OHG. De cursus is geen verplichte opleidingsmaatregel!

 

Gezien de populariteit van de cursus wordt u vriendelijk verzocht om u zich voor de cursus tijdig af te melden indien u onverhoopt niet aanwezig kunt zijn.

 

Gegevens

Datum:
28 juni 2017
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

ABN AMRO
Nieuwstraat 79
's-Hertogenbosch, 5211 NL
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar