Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Jaarrekeninglezen

31 oktober 2019 om 17:00 - 19:30

- Gratis

Op 31 oktober 2019, staat weer een cursus jaarrekeninglezen op het programma. Aanmelden is vanaf nu mogelijk!

 

Het onderwerp van de cursus is: “Jaarrekeninglezen”

Op zaterdag 16 november 2019 vindt de toets Jaarrekeninglezen van de Beroepsopleiding plaats. Ter voorbereiding op deze toets wordt de cursus Jaarrekeninglezen aangeboden. Tijdens deze cursus worden de belangrijkste facetten van het vak Jaarrekeninglezen behandeld, zoals de balans, de winst- en verliesrekening en alle aanverwante zaken.

Daarnaast worden ook enkele oude toets-vragen behandeld. Er is veel ruimte voor interactie en het stellen van vragen. De sprekers waarderen het zeer als wordt aangegeven welke onderwerpen als moeilijk worden ervaren, zodat deze onderwerpen eveneens tijdens de cursus kunnen worden behandeld.

 

Uiteraard zijn niet alleen degenen die de toets hebben welkom. Iedereen met een interesse in het Jaarrekeninglezen is van harte welkom om deze interessante cursus bij te wonen.

 

Sprekers: Tim Kuijpers & Joris van Dijk

 

Tim Kuijpers (Joanknecht)

Audit manager, studeerde aan Tilburg University en Nyenrode University. Actief in de controlepraktijk (assurance), voert bijzondere (controle)opdrachten uit en geeft advies aan diverse ondernemingen uit verschillende branches. Voor zijn klanten is Tim de schakel tussen zijn klanten en collega’s waaronder de fiscale adviseurs. Hij begeleidt controleteams bij de uitvoering van opdrachten en ziet daarbij ook toe op de kwaliteit van de controle.

 

Joris van Dijk (Joanknecht)

Registeraccountant, studeerde bedrijfseconomie en accountancy. Werkzaam als adviseur en accountant voor een diversiteit van klanten in het MKB. Nadrukkelijk bezig met het adviseren van klanten op het gebied van tijdige en juiste managementinformatie, vaak in combinatie met online software op financieel gebied. Daarnaast leidt Joris de Online Business Coaching activiteit van Joanknecht, waar de focus ligt op geautomatiseerde gegevensverwerking in combinatie met business coaching.

 

Details:

Datum: donderdag 31 oktober 2019

Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17.00 uur

Locatie: Joanknecht, dr. Holtroplaan 9 te (5652 XR) Eindhoven

Maximum aantal deelnemers: 60

Opgeven voor de cursus kan via het boeken van een (gratis) ticket op de website

Gegevens

Datum:
31 oktober 2019
Tijd:
17:00 - 19:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Joanknecht
dr. Holtroplaan 9
Eindhoven, Noord-Brabant 5652 XR Nederland
+ Google Maps
Site:
www.joanknecht.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar