Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Jaarrekening Lezen

21 oktober 2020 om 19:00 - 20:30

- Gratis

Op 21 oktober 2020 staat weer een cursus jaarrekeninglezen op het programma. Aanmelden is vanaf nu mogelijk!

Het onderwerp van de cursus is: “Jaarrekeninglezen”

Op 7 november 2020 vindt de toets Jaarrekeninglezen van de Beroepsopleiding plaats. Ter voorbereiding op deze toets wordt de cursus Jaarrekeninglezen aangeboden. In vogelvlucht wordt een aantal – telkens tijdens de toets terugkerende – onderwerpen behandeld. Dit betreft onder andere een aantal balansposten, waaronder het eigen vermogen, de reserves en de voorzieningen. Daarbij zal ook een aantal andere standaard onderwerpen worden besproken zoals de waardering van de deelneming, de truc van de geconsolideerde balans en de berekening van de ratio’s.

Uiteraard zijn niet alleen degenen die de toets hebben welkom. Iedereen met een interesse in het Jaarrekeninglezen is van harte welkom om deze interessante cursus bij te wonen.

Spreker: www.bijlesberoepsopleiding.nl

De training wordt dit jaar niet verzorgd door Joanknecht maar door www.bijlesberoepsopleiding.nl. Www.bijlesberoepsopleiding.nl biedt bijlessen aan voor een aantal vakken van de beroepsopleiding.

In verband met de maatregelen die als gevolg van het COVID-19 virus zijn getroffen, zal deze training in de vorm van een webinar worden gegeven. Praktische details over het bijwonen van het webinar worden enige tijd voorafgaand aan de tentamentraining gedeeld met de leden die zich voor de tentamentraining hebben ingeschreven.

Details:

Datum: woensdag 21 oktober 2020

Tijd: de training duurt van 19:00 uur tot 20:30 uur

Maximum aantal deelnemers: 60

Gegevens

Datum:
21 oktober 2020
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Webinar

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar