Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ABN AMRO cursus: Jaarrekeninglezen

4 januari 2018 om 16:00 - 18:00

- Gratis

Beste leden,

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor de door ABN AMRO georganiseerde cursus Jaarrekeninglezen van donderdag 4 januari 2018.

Het onderwerp van de cursus is: “Jaarrekeninglezen
In de cursus Jaarrekeninglezen worden de belangrijkste facetten met  betrekking tot de balans, de verlies en winst en aanverwante zaken behandeld. Er is veel ruimte voor interactie. Voor het stellen van vragen ter voorbereiding op het examen is dus alle gelegenheid. Tevens zullen enkele oude toetsvragen worden behandeld.

Mochten er vooraf al vragen zijn dan kun je deze mailen en besteden we hier extra aandacht aan. Vragen kunnen gestuurd worden naar: peter.c.de.klerk@nl.abnamro.com en bilal.atabey@nl.abnamro.com.

Sprekers: Linda van den Heuvel en Peter de Klerk
Linda is Belastingadviseur bij Wolfsbergen & Onsnabrug in Eindhoven. Ze is verantwoordelijk voor financieel advies en het samen stellen van jaarrekeningen.

Peter is Sector Specialist Medisch bij ABN AMRO en betrokken bij financieringsaanvragen.

Details:
Datum: donderdag 4 januari 2018
Aanvang: 16.30 uur, ontvangst vanaf 16.00 uur
Locatie: ABN AMRO, Vestdijk 18 te (5611 CC) Eindhoven
Maximum aantal deelnemers: 50

Aanmelding:
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 3 januari 2018 om 17.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl

Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk donderdag 4 januari 2018 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Let op! Het bijwonen van de cursus jaarrekeninglezen is niet hetzelfde als het bijwonen van een OHG. De cursus is geen verplichte opleidingsmaatregel en telt niet mee als een van de vier bij te wonen OHG’s.

Gezien de populariteit van de cursus wordt je vriendelijk verzocht om je tijdig voor de cursus af te melden indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn.

Gegevens

Datum:
4 januari 2018
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar