Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ABN AMRO Cursus Jaarrekeninglezen

15 mei 2018 om 17:00 - 19:00

- Gratis

Beste leden,

Vanaf vandaag kunnen jullie je aanmelden voor de cursus jaarrekeninglezen van dinsdag 15 mei 2018.

 Het onderwerp van de cursus is: “Jaarrekeninglezen
Op vrijdag 18 mei 2018 zal in het kader van de beroepsopleiding de toets Jaarrekeninglezen plaatsvinden. Ter voorbereiding op de toets zullen tijdens de cursus Jaarrekeninglezen de belangrijkste facetten met betrekking tot de balans, de winst- en verliesrekening en alle aanverwante zaken worden behandeld.

Naast het bespreken van de theorie zullen ter voorbereiding van de toets ook enkele oude toetsvragen worden behandeld. Er is veel ruimte voor interactie. De sprekers waarderen het zeer als wordt aangegeven wat als moeilijk wordt ervaren. Dit kan eveneens tijdens de cursus worden behandeld.

Mochten er vooraf al vragen zijn dan kun je deze e-mailen en dan besteden we hier extra aandacht aan. Vragen kunnen uiterlijk dinsdag 15 mei 2018 vóór 12.00 uur gestuurd worden gestuurd aan acrum@joanknecht.nl.

Uiteraard zijn niet alleen degenen die de toets hebben welkom. Iedereen met een interesse in het Jaarrekeninglezen is van harte welkom om deze interessante cursus bij te wonen.

 

Sprekers: Milou Akkerman, Joris van Dijk en Marty Linnemans

Milou Akkerman (Joanknecht)

Sinds 2009 in dienst van Joanknecht. Heeft de opleiding tot registeraccountant afgerond aan de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen en zal dit jaar ook haar praktijkexamen RA afleggen.

In de afgelopen 8,5 jaar heeft zij ervaring opgedaan in zowel de accountancy- (samenstel) als auditpraktijk. In de functie van audit manager inmiddels verantwoordelijk voor het geven van leiding aan de uitvoering van met name wettelijke controleopdrachten van grote- en middelgrote ondernemingen in diverse branches.

Joris van Dijk (Joanknecht)

Registeraccountant, studeerde bedrijfseconomie en accountancy. Werkzaam als adviseur en accountant voor een diversiteit van klanten in het MKB. Nadrukkelijk bezig met het adviseren van klanten op het gebied van tijdige en juiste managementinformatie, vaak in combinatie met online software op financieel gebied. Daarnaast leidt Joris de Online Business Coaching activiteit van Joanknecht, waar de focus ligt op geautomatiseerde gegevensverwerking in combinatie met business coaching.

Marty Linnemans (ABN AMRO)

Marty Linnemans is Financieel Specialist Medische & Vrije Beroepen en DGA’s. Specifiek de vrije beroepers (met name advocaten) zitten in zijn portefeuille.

Details:
Datum: dinsdag 15 mei 2018
Aanvang: 17.30 uur, ontvangst vanaf 17.00 uur
Locatie: ABN AMRO, Nieuwstraat 79 te (5211 NL) ‘s-Hertogenbosch
Maximum aantal deelnemers: 50

Aanmelding:

Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 15 mei 2018 vóór 14.00 uur via de ticket portal op onze website: www.jongebaliedenbosch.nl

 Afmelding:
Afmelden kan tot uiterlijk dinsdag 15  mei 2018 vóór 12.00 uur door een e-mail te sturen aan opleidingen@jongebaliedenbosch.nl.

Let op! Het bijwonen van de cursus jaarrekeninglezen is niet hetzelfde als het bijwonen van een OHG. De cursus is geen verplichte opleidingsmaatregel en telt niet mee als een van de vier bij te wonen OHG’s.

Gezien de populariteit van de cursus wordt u vriendelijk verzocht om u zich voor de cursus af te melden indien u onverhoopt niet aanwezig kunt zijn.

Gegevens

Datum:
15 mei 2018
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

ABN AMRO
Nieuwstraat 79
's-Hertogenbosch, 5211 NL
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar